Informatii aplicare:

Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile și tipurile de păr (vopsit, suvitat, scurt, lung, drept, ondulat, rupt etc.). Este recomandat să aplicați cheratina braziliană dupa 2 saptamani de la vopsire sau inainte cu 2 saptamani. Dacă intenționați să vă tundeți părul, vă recomandăm să il tăiați înainte de aplicarea cheratinei braziliene. Aplicarea este posibilă și pentru extensii de par.

Aplicarea keratinei braziliene durează aproximativ 1,5-3 ore. Acest tratament durează de la 3 până la 4 luni, în acest timp keratina braziliană este îndepărtată treptat.

După aplicarea keratinei braziliene, este recomandat să folosiți și alte produse din gama noastră pentru a prelungi durata de cheratinei braziliene în părul dvs.: șampon profesional fără sulfat COCOCHOCO, balsam profesional COCOCHOCO și mască profesională de păr cu keratina COCOCHOCO.

Este ideal să se efectueze aplicarea repetată la fiecare 3 până la 4 luni; dacă este necesar, aplicarea poate fi efectuată mai frecvent, de ex. o data pe luna.

Nu se recomandă aplicarea femeilor însărcinate și celor care alăptează, copiilor sub 12 ani.

Procedura de aplicare:

Aplicarea neuniformă sau utilizarea unei cantități insuficiente de cheratina poate cauza riscul de deteriorare a părului, deoarece cheratina conține componente active, care protejează fibrele de păr împotriva temperaturilor ridicate la placa.

Dacă excesul de cheratina rămâne pe păr, indreptarea poate produce fum nedorit, iar keratina se poate arde .

RECOMANDARI: Efectuați aplicarea într-o încăpere bine ventilată; atunci când aplicați cheratina, țineți părul departe de față. Aveți grijă să nu vă ardeți părul cu placa de îndreptat

Precautii: Dacă este înghițit accidental, consultați imediat medicul. În cazul în care apar semnele reacțiilor adverse, întrerupeți utilizarea produsului și clătiți-l imediat de pe păr. A se pastra intr-un loc racoros si uscat si a nu se lasa la indemana copiilor.

IMPORTANT: Vă rugăm să urmați următorii pași.

1. Spălați-vă părul de două ori cu șamponul clarificator profesional COCOCHOCO și uscați-l cu un prosop. Nu utilizați niciun balsam.
2. Uscați-vă părul cu un uscător de păr, până când este complet uscat.
3. Pieptănați-vă bine părul.
4. Înainte de utilizare, agitați corespunzător cheratina, purtați mănuși și efectuați procedura într-o cameră bine ventilată.
5. Aplicați treptat cheratina pe secțiuni individuale cu o perie (evitând scalpul) și folosiți un pieptene fin pentru a îndepărta surplusul.
6. Lăsați cheratina să actioneze timp de 20 - 30 de minute și apoi uscați-vă părul cu un uscător de păr .
7. Apoi aplicați placa de îndreptat părul, încălzită la 220°C, pe secțiuni individuale ale părului. Repetați de 5x-7x pe fiecare suvita, până când părul este strălucitor și drept.
8. Nu vă spălați părul timp de 3 zile. Dacă părul tău este ud sau ondulat, îndreptă-l imediat.
9. Pe parcursul celor 3 zile nu prindeti clamite, nu il prindeti in coada.
10. După 3 zile, vă puteți spăla părul cu șampon și balsam fără sulfati marca COCOCHOCO Professional.

 

Video: