Post tratament

Șampoane, balsamuri, măști, uleiuri și creme de păr vegane de la COCOCHOCO

Produsele cosmetice pentru păr COCOCHOCO potrivite pentru toate tipurile de păr vor mulțumi chiar și vegani. În plus, nu conține sulfați, siliconi, parabeni și alți conservanți grei.

Pentru ca îndreptarea părului fără placa să dureze cât mai mult (2-4 luni) și regenerarea să fie eficientă, recomandăm îngrijirea ulterioară folosind următoarele produse:

Șampon COCOCHOCO fără sulfat

Balsam COCOCHOCO

Mască de keratină COCOCHOCO

SFAT PENTRU TINE: După ce ți-ai tratat părul cu cheratina braziliană, poți folosi și toate produsele CERAMIDE care nu conțin sulfați, siliconi, parabeni și alți conservanți. Și da, sunt potrivite și pentru vegani.

Atentie: Poti folosi si alte produse de la plafar sau farmacia insa sa fie fara sulfati doar ca nu garantam tinerea tratamentului.

Active filters

Crema regeneranta cu keratina pentru par Elea...

Pret lei40.00
Disponibil: 10 Lipsa stoc

Este un produs mult mai concentrat, decât masca pentru regenerare, se utilizează pentru procedura de refacere în profunzime a părului. Reface rapid părul deteriorat. Îi conferă elasticitate și îl face mătăsos. Asigură luciu natural și ajută la pieptănarea ușoară. Părul devine elastic imediat după utilizare.

Masca pentru indreptarea structurii parului...

Pret lei80.00
Disponibil: 3 Lipsa stoc

Masca pentru păr cu acțiuni puternice de regenerare cu complex FitoArtisto Keratin, extract de cânepă și proteine din orez - asigură un nivel înalt de îngrijire, reface structura naturală a părului și înlătură deteriorările cauzate de procedurile chimice.

Masca pentru protectia culorii parului vopsit...

Pret lei48.00
Disponibil: 3 Lipsa stoc

Masca intensivă pentru păr vopsit și uscat Elea Professional contine ulei de jojoba profund hrănitor și vitamina E. Ingredientele pătrund în structura părului, întărindu-l din interior și conferindu-i o strălucire sănătoasă. 

Sampon anti matreata Elea Professional Artisto,...

Pret lei32.00
Disponibil: 1 Lipsa stoc

Mătreața este o problemă comună atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Exista mai multe motive a apariției acesteia - dezechilibru în producția de sebum, fie scalp uscat excesiv, sau poate fi dezvoltarea unor boli la nivelul scalpului.