Despre noi

Compania noastra

Suntem BSF International Concept, o afacere de familie specializată în produse Cocochoco, care include tratamente cu keratina Cocochoco Professional, botox Cocochoco Professional și setul complet de produse de îngrijire a părului. De asemenea, oferim unelte pentru coafor. Credem cu tărie în acest brand, așa că îl folosim singuri. Suntem bine pregatiti si suntem pregatiti sa raspundem la orice intrebare pentru a va sfatui sa alegeti cele mai bune produse pentru un anumit tip de par. Avem ani de experiență în tratamentele cu keratina și am ales Cocochoco Professional ca fiind cel mai bun.

Despre marca COCOCHOCO Professional

EFICIENŢĂ:

Garanția revitalizării și întineririi de lungă durată a părului tău. O FORMULĂ BLANDĂ FĂRĂ EFECTE SECUNDARE: combinație testată și perfectă de ingrediente naturale, inclusiv extract din arbore de cacao, cheratina pură și aur 24 K

REZULTATE VIZIBILE:

La scurt timp după începerea tratamentului. Ingredientele foarte concentrate ale formulei asigură întinerirea completă a părului în o oră și jumătate.
Aceste produse contin in mod natural proteine care iti restructureaza si reinnoieste parul, impreuna cu substantele naturale folosite pentru a activa aceasta proteina; inclusiv extractul din arbore de cacao, cheratina pură sau aur 24c.
Acest proces permite fiecărui păr să absoarbă substanțele vindecătoare cu ușurință pe toată lungimea structurii uniforme a părului.
Temperatura ridicată a plăcii de îndreptat părul ajută ingredientele active să aibă efect în interiorul părului.

SISTEM DE NETEZIRE:

Este cu siguranță cel mai eficient dintre toate produsele regeneratoare din ultimul deceniu. Este rezultatul unei tehnologii inovatoare bazate pe ani de dezvoltare amănunțită și cuprinzătoare.
O gamă largă de produse de marcă conține această proteină magică. Acestea includ șampoane, creme de față, seruri și loțiuni.
După obținerea rezultatelor excelente cu acest sistem de întinerire al acestui brand, se recomandă să vă tratați părul cu utilizarea regulată a altor produse ale mărcii pentru a-și atinge nivelul necesar în păr.
Formula avansată care transformă părul obosit într-un păr plat, neted și strălucitor.
Componenta principală - cheratina - este baza obișnuită pentru o piele, unghii și păr sănătos. Extractul de keratina confera parului tau un aspect natural si sanatos.

Îndreptarea părului:

Este o terapie de renume mondial, numită Brazilian Blowout, pentru păr revitalizat, fin și reînnoit.
Acest proces a fost inventat în Brazilia, unde multe femei s-au plâns de părul obosit, uzat, ondulat, cauzat de influența continuă a soarelui și a umezelii. Este exact ceea ce face acest brand cu părul tău - readuce aspectul unui păr puternic, sănătos, care este mult mai ușor de aranjat după tratament.
Acest proces se bazează pe aplicarea componentei majore în structura părului tău cu temperatură ridicată, astfel încât toate celulele deteriorate să absoarbă substanțele vindecătoare într-un timp scurt.
Tratamentele artificiale, chimice utilizate în mod obișnuit în magazinele de coafură sunt acum depășite! Tratamentul de marcă se bazează numai pe ingrediente naturale care nu provoacă daune pe termen lung părului tău.